Your browser does not support JavaScript!

Voordelen

Besparen en verduurzamen zonder investeren en bovendien direct profiteren van de voordelen. Wie wil dat nu niet? Eco2Service biedt u die mogelijkheid dankzij een beproefd concept en een uitgekiemde methodiek die u direct winst opleveren. Wij werken open en transparant, zodat u altijd op de hoogte bent van de vorderingen. 

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

Eco2Service biedt u voordelen:

1) Lagere energierekening

Eco2Service investeert in duurzame maatregelen voor uw gebouw. Dit leidt direct tot een lagere energierekening. Mede hierdoor worden de investeringen terugbetaald. Na afloop van de contractperiode dragen wij de duurzame maatregelen aan u over.

2) Geen investeringskosten

De door Eco2Service opgerichte Energie Service Company (ESCo) kan alle investeringskosten voor haar rekening nemen. Hierdoor staat het niet direct op uw balans, maar profiteert u wel van alle duurzame maatregelen. De investeringskosten worden over een langere periode terugbetaald.

3) ECO friendly imago

Eco2Service investeert in uw duurzame maatregelen, waardoor u zich direct kunt profileren als een duurzame organisatie. Dat levert positieve PR op maar creëert ook mogelijkheden als hier bij aanbestedingen specifiek om wordt gevraagd. Ook kunt u voldoen aan eisen van uw klanten op dit gebied (ketenverantwoordelijkheid).

4) Betere kwaliteit

Omdat de ESCo de gehele energiehuishouding en het management overneemt, gaan de kosten omlaag en de kwaliteit omhoog.

5) Volledige ontzorging

Eco2Service ontzorgt. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw kerntaken en corebusiness. Met ons gespecialiseerde personeel en partners zorgen wij, conform de afspraken, voor de meest optimale situatie van uw energiehuishouding. Wij werken transparant, zodat u altijd inzicht heeft in uw eigen energiehuishouding.

Wilt u ook besparen en verduurzamen zonder investeren en bovendien direct profiteren van de voordelen? Neem dan contact met ons op.