Your browser does not support JavaScript!

Voor wie?

U of uw organisatie is in het bezit van eigen gebouwen. Er is voldoende ambitie en draagvlak om deze gebouwen te verduurzamen, maar de financiële mogelijkheden of benodigde menskracht ontbreken. Dan is Eco2Service de ideale partner voor u. Kantoren, zorginstellingen, sporthallen, gemeentehuizen, industriële panden of bedrijfshallen: Eco2Service maakt er graag een duurzaam project van. Bijkomend voordeel is, naast de besparing, dat gebouwen met een laag energielabel een plezieriger klimaat hebben. Verduurzaming leidt daarom vaak ook tot een trots gevoel bij werknemers, bewoners en klanten.

Heeft u ook interesse in het worden van een financieringspartner? Klik dan hier voor meer informatie.

Eco2Service biedt u voordelen:

Bedrijven

Verduurzamen zonder daarbij zelf te hoeven investeren, heeft voor ondernemers direct een groot voordeel. Maar naast financiële voordelen (geen balanspost en ontzorging), profiteert u bovendien meteen van andere voordelen, zoals plezieriger binnenklimaat, positieve PR en een duurzaam predicaat bij aanbestedingen.

Overheid

De overheid bezit vaak vele panden met uiteenlopende functies. Ook semi-overheden, zoals zorginstellingen en scholen, bezitten eigen gebouwen of huren die van de gemeente. Deze organisaties hebben doorgaans een maatschappelijke voorbeeldfunctie, zeker als het gaat om duurzaamheid. Nadeel is echter dat deze organisaties over het algemeen minder gebruik kunnen maken van de fiscale voordelen. Eco2Service biedt een concept, speciaal voor overheden en semi-overheden, om te verduurzamen met maximale fiscale voordelen en zonder eigen investeringen.

Woningbouwcorporaties

Woningbouwcorporaties bezitten veel woningen. Door deze aantallen zijn er interessante mogelijkheden om het woningbestand te verduurzamen zonder dat de corporaties direct zelf de investeringen hoeven te dragen. Bijkomend voordeel voor de huurder is dat de woonkosten omlaag gaan en het comfort omhoog.

Samen ondernemen?

Eco2Service werkt nauw samen met diverse landelijke en regionale partners. Kunt u als onderneming ook een positieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen en deelt u onze kernwaarden, neem dan contact met ons op (link contact). Dan horen we snel of we wat voor elkaar kunnen betekenen.