Your browser does not support JavaScript!

Over ons

Wij zijn ondernemers met een nieuwe kijk op verduurzamen van gebouwen. Eco2Service ziet de uitdagingen waar haar (toekomstige) klanten voor staan en biedt een praktische en creatieve handreiking waarmee zij, zonder inbreng van eigen middelen, hun CO2footprint kunnen verkleinen of zelfs CO2 neutraal kunnen worden. Met onze drive voor maatschappelijk verantwoord ondernemen inspireren en helpen wij organisaties duurzaam te denken en te doen.

De mens is een integraal onderdeel van de wereld waarin hij leeft. Eco2Service stelt de mens en zijn omgeving centraal. Dit levert direct winst op. Met de juiste balans tussen People, Planet, Profit en Partnership is Eco2Service in staat verder te investeren in een duurzame wereld van morgen. 

Eco2Service biedt u voordelen:

Passie voor People

De mens is een centraal onderdeel van de wereld waarin hij leeft. Eco2Service laat dat onder andere zien op de volgende onderdelen:

Medewerkers: Eco2Service hecht grote waarde aan een plezierige werkomgeving met een open en eerlijke bedrijfscultuur. Medewerkers worden gestimuleerd zichzelf verder te ontwikkelen en worden uitgedaagd om met innovatieve ideeën te komen. 

Stageplaatsen en kwetsbare groepen: Eco2Service stelt stageplaatsen ter beschikking voor studenten en biedt kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen en gedeeltelijke arbeidsgeschikten, een kans om werkervaring op te doen.

Fair trade: Eco2service maakt zoveel mogelijk gebruik van fair trade producten, zodat ook elders mensen een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Voorbeelden hiervan zijn de bedrijfskantine en bedrijfskleding.

Maatschappelijke projecten: Naast goed werkgeverschap draagt Eco2Service ook bij aan maatschappelijke projecten.

Passie voor People - Eco2Service
Passie voor Planet - Eco2Service

Passie voor Planet

De activiteiten van Eco2Service staan volledig in het teken van duurzaamheid. Uiteraard heeft Eco2Service in haar eigen bedrijfsvoering duurzaamheid als een van haar belangrijkste kernwaarden.

Werkomgeving: Eco2Service hecht grote waarde aan een gezonde en duurzame werkomgeving. Het kantoor is voorzien van de nieuwste duurzame maatregelen zoals Roofclix dakisolatie, zonnepanelen (20.000 kWh), zonnecollectoren, micro-WKK, led-verlichting en luchtionisatie. Daarnaast is het gehele pand onlangs geïsoleerd en koopt Eco2Service, waar nog nodig, alle gas en electra groen in.

Vervoer: Medewerkers van Eco2Service rijden, waar mogelijk, met electrisch vervoer of zeer energiezuinige voertuigen.

Papier: Eco2Service treft diverse maatregelen, waaronder duurzaam printbeleid, om het papierverbruik te minimaliseren. Daarnaast wordt, waar mogelijk, gebruik gemaakt van artikelen met FSC keurmerk.

Passie voor Profit

Eco2Service is een snel groeiend bedrijf wat bewijst dat maatschappelijk verantwoord ondernemen kansen biedt en een gezond bedrijf oplevert. Een deel van de winst zal verder worden geïnvesteerd in duurzame maatregelen. Dit geschiedt vanuit de kernwaarden: duurzaamheid, transparantie, kwaliteit en integriteit.  

Passie voor Profit - Eco2Service
Passie voor Partnership - Eco2Service

Passie voor Partnership

Samen sta je sterker dan alleen. Eco2Service ziet samenwerking als essentieel onderdeel om duurzaam en innovatief te kunnen ontwikkelen.

Wilt u als onderneming ook een positieve bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen en deelt u onze kernwaarden, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.